Οι Morgan Heritage διασκευάζουν Jimmy Cliff

@
29 Ιανουάριος 2017

Οι Morgan Heritage διασκευάζουν Jimmy Cliff

Το επερχόμενο άλμπουμ των Morgan Heritage θα περιέχει μέρος του Reggae Night του Jimmy Cliff. Παραγωγός του άλμπουμ θα είναι ο DreZion, ο οποίος και θα συμμετέχει στο συγκεκριμένο κομμάτι.

«Επιθυμούμε να αποδίδουμε φόρο τιμής στους μύθους μας και ο Jimmy Cliff είναι ένας από αφανείς ήρωες της Τζαμάικα.» αναφέρει μέλος των Morgan Heritage στην Jamaica Observer. Δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το άλμπουμ που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει την άνοιξη. Το μόνο που ανέφερε είναι πως θα αποτελεί τη συνέχεια του νικητήριου άλμπουμ των Grammy 2015, «Strictly Roots» το οποίο πούλησε πάνω από 4.000 αντίτυπα στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τη Nielsen Music.

«Το όνομα του νέου άλμπουμ προς το παρόν είναι μυστικό. Δεν θα αποκαλύψουμε ακόμα το όνομα, αλλά σας δίνω τη λέξη κλειδί magic», ανέφερε ο μουσικός στην εφημερίδα.

Το «Reggae Night» που αρχικά ηχογραφήθηκε το 1983, προέρχεται από το άλμπουμ του Jimmy Cliff «The Power and the Glory» το οποίο κυκλοφόρησε από την CBS/Columbia Records. Γράφτηκε από τον Amir Bayyan και την LaToya Jackson η οποία και το χρησιμοποίησε στο άλμπουμ της «No Relations» to 1991.

Η εκδοχή του Jimmy Cliff απογείωσε το κομμάτι στην κορυφή των Τζαμαϊκανών charts καθώς επίσης και σε Ευρώπη, Καναδά, Νέα Ζηλανδία και Νότια Αφρική και έπιασε την 89η θέση στο Billboard R&B Singles Chart.

Δείτε το αυθεντικό βίντεο κλιπ του Jimmy Cliff

Απάντηση