Νέο Βίντεο: Jah9 – Heaven (Ready Fi Di Feeling)

@
11 Μάρτιος 2019
Νέο Βίντεο: Jah9 - Heaven (Ready Fi Di Feeling)

Νέο Βίντεο: Jah9 – Heaven (Ready Fi Di Feeling)

Κυκλοφόρησε το επίσημο βίντεο για το πρόσφατο hit της Jah9, «Heaven (Ready Fi Di Feeling)»!

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, η Jah9 κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο κλιπ. Πρόκειται για το επίσημο βίντεο του κομματιού «Heaven (Ready Fi Di Feeling)».

Το single είχε κυκλοφορήσει το προηγούμενο έτος και γνώρισε ιδιαίτερη επιτυχία. Η Jah9 είναι μια από τις ανερχόμενες γυναικείες φωνές της Τζαμάικα.

Δείτε το βίντεο:

Jah9

Η Janine Elizabeth Cunningham, όπως είναι το πραγματικό όνομα της Jah9, γεννήθηκε στο Montego Bay, στις 23 Μαΐου 1983. Το 1991 η οικογένειά της μετακόμισε στο Kingston. Μετά από την φοίτησή της στο πανεπιστήμιο, αφιερώθηκε στο πάθος της για τη μουσική.

Κυκλοφόρησε τα πρώτα της singles στο τέλος του 2010, σε συνεργασία με τον Donovan Bennett. Το δισκογραφικό ντεμπούτο της Jah9 έγινε το 2013 με το «New Name» σε παραγωγή του Rory Stonelove. To 2016 κυκλοφόρησε το δεύτερο προσωπικό της άλμπουμ, με τίτλο «9».

H μουσική της χαρακτηρίζεται ως «Jazz on Dub», καθώς έχει επηρεαστεί ιδιαίτερα από τη Nina Simone. Η μουσική της έχει όμως και dub στοιχεία, καθώς και επιρροές από τη dancehall και nu roots σκηνή.

Η Jah9 είναι μια από τις πλέον ανερχόμενες γυναικείες φωνές της Τζαμάικα, με εμφανίσεις σε φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο. Παράλληλα είναι και καθηγήτρια της Yoga. Συνδυάζει τις δύο ιδιότητες της μέσω της εμπειρίας που ονομάζει «Yoga on Dub».

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την Jah9, στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Απάντηση