Νέο Τεύχος Global Reggae Charts #23!

@
10 Μάιος 2019
Νέο Τεύχος Global Reggae Charts #23!

Νέο Τεύχος Global Reggae Charts #23!

Δείτε τα δημοφιλέστερα Reggae Singles, Albums και Riddims, στο Global Reggae Charts #23!

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του Global Reggae Charts! Στο Global Reggae Charts #23 μπορείτε να βρείτε ανανεωμένους πίνακες με τα top singles, albums και riddims του μήνα. Τα charts σχηματίζονται μετά από ψηφοφορία, στην οποία συμμετέχουν ραδιοφωνικοί παραγωγοί από όλο τον κόσμο! Στο εξώφυλλο του νέου τεύχους βρίσκεται ο King Mas με αφορμή το νέο του άλμπουμ «Crown».

Top 20 Single Chart

Η νεαρή Koffee κυριαρχεί στο πίνακα των δημοφιλέστερων singles! Τα κομμάτια της «Throne» και «Toast» βρίσκονται αντίστοιχα στις δύο πρώτες θέσεις του chart! Στην τρίτη θέση μένει σταθερά το «Guess Who» του Tarrus Riley. Ακολουθεί η συνεργασία των Alborosie & Chronixx στο «Contradiction», ενώ η πεντάδα κλείνει με το «Second Chance» της Lila Ike.

Top 20 Album Chart

Το νέο άλμπουμ των Βρετανών Gentleman’s Dub Club με τίτλο «Lost In Space» ανεβαίνει στην πρώτη θέση του Top 20 Album Chart. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται το «As I Am» του Julian Marley. Η νέα κυκλοφορία των Marcus Gad και Tamal με τίτλο «Enter A Space» κάνει ντεμπούτο στο νούμερο τρία. Ακολουθεί η συλλογή «King Jammy Presents Tracks Of Life» με τον Dennis Brown, ενώ το «Take It» των Black Roots βρίσκεται στην πέμπτη θέση.

Top 5 Riddims Chart

Για ακόμη ένα μήνα, στην πρώτη θέση του Riddims Chart βρίσκεται το «Peng Peng Riddim«. Το «Lion Pride Riddim: Reloaded» ακολουθεί στη δεύτερη θέση  και το «Militant Step Riddim» στην τρίτη. Δύο νέα riddims, τα «Big Slap Riddim» και «Sweep It out Riddim» μπαίνουν για πρώτη φορά στο chart στις δύο επόμενες θέσεις.

Όπως κάθε μήνα, μπορείτε να διαβάσετε και να κατεβάσετε δωρεάν το τεύχος παρακάτω, ή από το official website των Global Reggae Charts.

Απάντηση