Διαγωνισμός: 2 προσκλήσεις για το Boom Reggae Festival!

@
09 Ιούλιος 2018
Διαγωνισμός: 2 προσκλήσεις για το Boom Reggae Festival!

Διαγωνισμός: 2 προσκλήσεις για το Boom Reggae Festival!

Το ReggaeYard.gr στέλνει δύο φίλους, στο Boom Reggae Festival 2018, στις 20-22 Ιουλίου, στη Σκύρο!

Οι μέρες μετρούν αντίστροφα για το μεγάλο Reggae event του φετινού καλοκαιριού! Την Παρασκευή 20 Ιουλίου ξεκινά το τριήμερο Boom Reggae Festival, στο πανέμορφο νησί της Σκύρου. Τρεις ημέρες διασκέδασης, χαλάρωσης και φυσικά reggae μουσικής!

Κερδίστε προσκλήσεις για το Boom Reggae Festival!

Το ReggaeYard.gr στηρίζει το Boom Reggae Festival και χαρίζει σε δύο τυχερούς φίλους του, από μια πρόσκληση για το φεστιβάλ! Η πρόσκληση ισχύει και για τις τρεις ημέρες ενώ περιλαμβάνει τη δυνατότητα κατασκήνωσης στις εγκαταστάσεις του φεστιβάλ.

Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση αρκεί να ακολουθήσετε τις οδηγίες που θα βρείτε στη σελίδα μας στο facebook.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου 14/7 και οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα μας στο facebook. Μη ξεχνάτε να κάνετε το share ορατό σε όλους, ώστε να μπορούμε να το δούμε και να σας συμπεριλάβουμε στην κλήρωση!

Boom Reggae Festival 2018

Το Boom Reggae Festival (BRF) θα διοργανωθεί από τις 20 μέχρι τις 22 Ιουλίου στο νησί της Σκύρου. Το φεστιβάλ θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Cook-nara, στην παραλία Κυρά-Παναγιά στο βορειοδυτικό τμήμα του νησιού.

Στη σκηνή του Boom Reggae Festival 2018 θα εμφανιστούν μεγάλα ονόματα της ελληνικής και διεθνούς reggae σκηνής. Από τη Τζαμάικα, θα εμφανιστούν οι Skara Mucci, Earl 16, Alpheus και Elijah Prophet. Οι Triggafinga Intl (Ιταλία/Ελλάδα) και Mountain Top Hi Powa (Αυστρία) θα εκπροσωπήσουν την ευρωπαϊκή sound clash σκηνή.

Πολύ σημαντική είναι και η παρουσία της ελληνικής reggae/dub σκηνής στο φεστιβάλ. Στο Boom stage θα εμφανιστούν live οι Blend Mishkin & Roots Evolution, Professor Skank, SKG’s Dub Alliance, Mamaletta & Kill Emil, Mc Yinka & Bass Delight, Moca Juniors Sound, Balkan Riddims και Thatstyle.

Από τα decks του Beach Stage θα περάσουν ακόμη οι Reggaewise Selectors, Mellowmood, Jungle BunnyMarcus Gambla, Digital Monk, Big Shine, Dat Chris και Bitzpan.

Το φεστιβάλ θα ξεκινήσει άτυπα την Πέμπτη 19 Ιουλίου, με ένα pre-festival event στην κεντρική πλατεία του χωριού, με τους Irie Action Sound System και Gobey & P-Gial.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του φεστιβάλ στο facebook, καθώς και στην επίσημη ιστοσελίδα boomreggae.com.

Απάντηση