Reggae SHINE

@ Aqua Nova

Reggae SHINE

@ Aqua Nova

REGGAE S H I N E!

Η Lion inna di Town είναι μια παρέα από την Κατερίνη με αγάπη για την Reggae κουλτούρα και μουσική, σε όλες της τις εκφάνσεις.
Τα τελευταία χρόνια έχει στήσει αρκετές βραδιές σε διάφορα μαγαζιά της πόλης και στις 14 Αυγούστου (συμμετέχοντας στο 3ήμερο Birthday Festival του Aqua Nova), παρουσιάζει το «REGGAE SHINE!», ένα ολοήμερο πάρτι με πολλή μουσική και παράλληλες δραστηριότητες.
Παραμονή Δεκαπενταύγουστου, σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε τη Γρίτσα (Λιμάνι Λιτοχώρου). Μια περιοχή κάτω από τον Όλυμπο και πολύ κοντά σε αυτόν, με ωραίες παραλίες για όλα τα γούστα (αμμώδεις/ πετρώδεις, πολυσύχναστες/ήσυχες).
Η Γρίτσα βρίσκεται σε απόσταση μίας ώρας από Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Βέροια. Πρόσβαση υπάρχει και μέσω του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Πιερίας, από Κατερίνη με τη Γραμμή Λιτοχώρου (Δρομολόγια των 07:55, 13:05, 16:05, 20:05). Για περισσότερες πληροφορίες πρόσβασης αλλά και για πληροφορίες διαμονής, επικοινωνήστε μαζί μας.

ΜΟΥΣΙΚΗ

– STEFANATTY’S SOUND STATION feat. SISTAH SOFIA:
2 MC’s On Strictly Vinyl DJ Set Inna Reggae Style.
Ο Stefanatty και η Sistah Sofia, οι δύο φωνές των One Drop Forward (της κορυφαίας κατά πολλούς ελληνικής reggae μπάντας), σμίγουν σε ένα Sound System τραγουδώντας πάνω σε μελωδίες βινυλίων.
http://www.onedropforward.gr/

– 4DUBVIBES
Οι 4DUBVIBES είναι μια παρέα φίλων οι οποίοι από το 2011 έχουν διοργανώσει ή συμμετάσχει σε πολλές μουσικές βραδιές στη Λάρισα και σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας κι έχουν μοιραστεί κατά καιρούς το ίδιο stage με πολλούς καλλιτέχνες της εγχώριας reggae/dub σκηνής.
Απαρτίζονται από τους Mighty G, selecta Angelo και τη Patty Lous καθώς επίσης κάποιες φορές συμμετέχει μαζί τους και ο mc ital B.
Βασισμένοι στην Τζαμαϊκανή κουλτούρα των Sound Systems, τη μουσική σκηνή και την εξέλιξή της (roots reggae/steppers/electrodub), δημιουργούν μουσικές βραδιές με δυνατές μπασογραμμές και ατελείωτα delays.
The only good system is a Sound System!
https://www.mixcloud.com/selectaangelo/

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

– Πάγκος ενημέρωσης για θέματα φιλοζωικής δράσης, από την Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Δράση Εθελοντών Δίου-Ολύμπου «ο Περίτας».
https://www.facebook.com/Φιλοζωική-και-Περιβαλλοντική-Δράση-Εθελοντών-Δίου-Ολύμπου-ο-Περίτας-104553623217731/

– Πάγκος ενημέρωσης για τους αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής (Νότια Πιερία), από την Αρχαιολόγο, Γεροφωκά Ελένη.

– Εικαστική έκθεση reggae κουλτούρας και όχι μόνο.
With peace and love, Los Primos (sain-madou)
https://www.instagram.com/_sain_/

– Έκθεση κοσμήματος από την Όλια Παχνή (Olivoskoni).
https://www.facebook.com/Olivoskoni-186436261542012/
http://www.olivoskoni.eu/

– Poi performance and chillin’ by making some dreads at the beach.
By Maria Karamouza
https://www.facebook.com/signoradiforesta/media_set?set=a.111518089028762.16399.100005117141386&type=3

Date : 14 / Αυγ / 2017
Time : 15.00 - 03.00
Address : Παραλία Γρίτσας, Γρίτσα Λιτοχώρου, Πιερία
Είσοδος Ελεύθερη