Blend Mishkin

@ Magic Bus

Blend Mishkin

@ Magic Bus

Έχουμε την τιμή και τη χαρά την Παρασκευή 7 Ιουλίου να φιλοξενήσουμε στο «Μαγικό Λεωφορείο» τον Blend Mishkin !

Μουσικός, παραγωγός και DJ ο Blend Mishkin είναι ιδρυτικό μέλος της δισκογραφικής Cast-a-blast που δημιουργήθηκε στην Αθήνα το 2006 και συν δημιουργός του Jamaican Bass Movement (2013).

Τον Ιούλιο του 2015 κυκλοφόρησε το ένατο προσωπικό του άλμπουμ με τιτλο Survival of the fittest μέσω της Nice Up! Records (UK) με συμμετοχες καλλιτεχνών από την παγκόσμια reggae και dancehall σκηνή όπως ο Gappy Ranks, ο Exco Levi και ο Skarra Mucci.

Ο δίσκος δέχτηκε πολύ καλές κριτικές από τον μουσικό τύπο, έχει ήδη κερδίσει πρώτες θέσεις πωλήσεων σε αρκετά δισκάδικα και βρίσκεται στις προτιμήσεις ραδιοφωνικών παραγώγων και djs όπως οι David Rodigan (BBC 1xtra), Seanie B (BBC), Toddla T (BBC radio one), DJ Vadim, Walshy Fire, MrBenn και Reggae Roast.

Το reggae blog Jaheire το χαρακτήρισε ως άλμπουμ της χρονιας, ενω το γαλλικο United Reggae έγραψε πως πρόκειται για «Ένα μεγαλο reggae album που έχει ως οδηγό έναν άνθρωπο με τεραστία μουσική ενέργεια… η δημιουργία ενός τέτοιου άλμπουμ χρειάζεται το είδος αφοσίωσης μόνο κάποιου που πιστεύει πως ότι κάνει αξίζει τα πάντα – και πιστέψτε μας, τα αξίζει»

Ο Blend διαθέτει έναν εξαιρετικά ενδιαφέροντα κατάλογο με πολλές κυκλοφορίες που ξεκινά το 1997 σε labels όπως Shadow records (USA), Pork (UK), Gamm (SWE), Cooking records (UK), Serius (GR), Irish Moss (IR), Cast-a-Blast (GR), Dsofa (GR), Bastard Jazz (US), Nice Up! (UK) κ.α.

Έχει κάνει remixes για τους Mr Williamz, Dub Pistols, DJ Spooky, Wax Tailor, Dirty Dubsters και Grant Phabao, παραγωγή για τους Burger Project και τη Sugahspank!, και έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως o Jamalski, ο Screechy Dan, Carlton Livingston, ο Brother Culture και η Lady Ann.

Τα ζωντανά sets του έχουν ως βασικά συστατικά τη Reggae και το Dancehall, το Hip-Hop, το Jungle και την Bass κουλτούρα.
Έχει εμφανιστεί σε δεκάδες bars και clubs στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Από το 2008 συνεργάζεται με την DJ Anna Mystic στα Reggae πάρτυ Μammy Hot Daddy Cool, ενώ απο το 2010 συνεχώς περιοδεύει σε Ελλάδα, Ευρώπη και Μεγάλη Βρετανία για εμφανίσεις σε clubs και συμμετοχές σε φεστιβάλ όπως το Boomtown Fair (UK), Overjam international reggae festival (SLO), South Vibes (AL), Gampel Openair (CH), Secret sound (GR), Synch (GR).

Date : 7 / Ιούλ / 2017
Time : 22.00 - 03.00
Address : Σπύρου Μερκούρη 22, Αθήνα
Είσοδος Ελεύθερη
Blend Mishkin - Magic Bus